AlgemeenContentNieuwsPublish

Alle vragen over epilepsie in één magazine

Door maart 26, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Zeer trots is MixCom op deze bijzondere uitgave: Puls. Een magazine over epilepsie dat we maakten voor de Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) voor mensen die diagnose epilepsie hebben gekregen. In het magazine worden verschillende neurologen en specialisten geïnterviewd, het bevat veel persoonlijke verhalen van mensen met epilepsie en achtergrondinformatie over behandelingen en steun.

Als je net de diagnose epilepsie hebt gekregen, staat je leven behoorlijk op z’n kop. Wat staat je te wachten? Kun je nog werken? Gaan medicijnen helpen? De Epilepsie Vereniging Nederland wilde dat al deze urgente vragen beantwoord zouden worden in het magazine Puls! Die opdracht is geslaagd: in het 56-pagina kwaliteitsmagazine wordt goed belicht dat epilepsie een aandoening is met een enorme impact. Maar ook een aandoening waarmee na de diagnose heel veel wél mogelijk is.

Het magazine wil niet alleen zorgen voor betere informatie aan alle mensen die recent de diagnose epilepsie hebben gekregen. Het is ook belangrijk dat deze groep via het magazine in contact komt de EVN, haar leden en vrijwilligers. Kennisdeling is belangrijk bij een dergelijke complexe neurologische aandoening.

MixCom Media Group verzorgde voor Puls! alle redactionele zaken, fotografie, vormgeving en drukwerk. Het magazine wordt verspreid via ziekenhuizen en de EVN.

Wilt u weten wat MixCom voor uw communicatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail jkorthagen@mixcom.nl