arrow

46 tips om je website te verbeteren

10 november 2015Conversie, SEO, UsabilitySerita Vossen

Praktische tips om de vindbaarheid (SEO), gebruiksvriendelijkheid (usability) en conversie van uw website vandaag nog te verbeteren!

Lees meer »

Hoe gebruik je de gebruikersstroom en gedragsstroom in Google Analytics?

17 september 2015Web analyticsSerita Vossen

In Google Analytics zijn er een aantal stroomrapportages in dit artikel alles over gebruikersstroom en gedragsstroom. Daar kun je zien hoe de bezoekers door je website navigeren.

Lees meer »

Innoveren = combineren

8 september 2015Algemeen, BlogMixCom

Bij innovatie denken we te snel aan het ontwikkelen van iets totaal nieuws en revolutionairs. Innovatie begint echter juist bij het doorlichten van wat je al hebt en het vinden van slimme combinaties. Wil je je echt onderscheiden? Gebruik dan standaardonderdelen. Combineren kun je leren!

Lees meer »

Een goede websitenavigatie, hoe zet je deze op?

10 augustus 2015WebdesignSerita Vossen

Een websitenavigatie is een belangrijk onderdeel van de website. Een groot deel van de bezoekers zal er gebruik van maken. Het is een behoorlijk cruciaal deel van de website dus. Hoe zet je dat nou goed op? Waar moet je allemaal bij stil staan?

Lees meer »

De uitdagingen van online communiceren

23 juli 2015MarketingSerita Vossen

Online communiceren met je (potentiële) klanten, medewerkers en collega’s is nog niet zo makkelijk. Hoe achterhaal je je doelgroep? Hoe kun je communiceren via social media? En welke tone of voice gebruik je? In dit artikel praktische tips zodat je gelijk aan de slag kunt.

Lees meer »

De basis voor effectieve communicatie = luister naar je klant

23 juli 2015BlogNasira van Amerongen

Wie zijn doelgroep kent, zal zijn communicatiemiddelen effectiever inzetten. De online middelen die we hebben, liggen binnen handbereik, maar je moet niet schieten met hagel. Terug naar de basis = luister naar je klant.

Lees meer »

Hoe communiceer jij met je collega’s? 10 handige tips om je communicatie te verbeteren

21 juli 2015Blog, MarketingNasira van Amerongen

Samenwerken met collega’s waar je een goede band mee hebt, maakt je werk veel leuker! Maar hoe communiceer je, zonder dat er conflicten ontstaan? We geven je 10 tips!

Lees meer »

Dutch PHP Conference 2015

2 juli 2015EvenementenMixCom

Afgelopen weekend (25, 26 en 27 juni) vond de negende editie plaats van de Dutch PHP Conference. Traditiegetrouw vond deze plaats in onze mooie hoofdstad Amsterdam. Uiteraard was ook MixCom Media Group dit jaar van de partij.

Lees meer »

#SMday: Hoe zet je social media in en hoe vergroot je het bereik?

30 juni 2015Social mediaSerita Vossen

Mashable is in 2010 gestart met de jaarlijkse Social Media dag (#SMday te volgen op Twitter!), daarop worden in Amerika verschillende evenementen rond social media gehouden. Wij hebben ter gelegenheid van deze dag een artikel geschreven over: ‘Waarom je social media kunt in zetten, hoeveel het gebruikt wordt en hoe je het kunt inzetten’.

Lees meer »

15 tips om je bezoeker het makkelijk te maken

8 juni 2015UsabilitySerita Vossen

Een overzicht van een aantal praktische usability tips om het bezoeken van de website voor de bezoekers een stukje te versimpelen, zodat ze uit eindelijk ook weer sneller kunnen converteren.

Lees meer »
1 2 3 8

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom is een fullservice mediabedrijf dat design, techniek en inhoud op een unieke manier samenbrengt.