arrow

Kijkje achter de schermen: hoe wordt een tijdschriftcover gemaakt?

14 december 2015BlogMixCom

Het maken van een cover voor een tijdschrift is een vak apart. Het is het moment dat de redactie, fotograaf, visagie en vormgeving de handen ineen slaan. Bij ons eigen tijdschrift gezondNU maken we elke maand een cover. We geven u een kijkje achter de schermen, kijkt u met ons mee?

Lees meer »

Een website of een app? Deze 6 vragen helpen u op weg

10 december 2015App, Drupal en WordPressMixCom

In 2008 barstte een ware ‘app goldrush’ uit. Bijna elk bedrijf wilde naast een goede website ook een app. Inmiddels weten we dat een app niet altijd het beste medium is om commerciële of informatieve doelen te bereiken. Maar een website wel? Wanneer kiest u voor een app?

Lees meer »

46 tips om je website te verbeteren

10 november 2015Conversie, SEO, UsabilityMixCom

Praktische tips om de vindbaarheid (SEO), gebruiksvriendelijkheid (usability) en conversie van uw website vandaag nog te verbeteren!

Lees meer »

Hoe gebruik je de gebruikersstroom en gedragsstroom in Google Analytics?

17 september 2015Web analyticsMixCom

In Google Analytics zijn er een aantal stroomrapportages in dit artikel alles over gebruikersstroom en gedragsstroom. Daar kun je zien hoe de bezoekers door je website navigeren.

Lees meer »

Innoveren = combineren

8 september 2015Algemeen, BlogMixCom

Bij innovatie denken we te snel aan het ontwikkelen van iets totaal nieuws en revolutionairs. Innovatie begint echter juist bij het doorlichten van wat je al hebt en het vinden van slimme combinaties. Wil je je echt onderscheiden? Gebruik dan standaardonderdelen. Combineren kun je leren!

Lees meer »

Een goede websitenavigatie, hoe zet je deze op?

10 augustus 2015WebdesignMixCom

Een websitenavigatie is een belangrijk onderdeel van de website. Een groot deel van de bezoekers zal er gebruik van maken. Het is een behoorlijk cruciaal deel van de website dus. Hoe zet je dat nou goed op? Waar moet je allemaal bij stil staan?

Lees meer »

De uitdagingen van online communiceren

23 juli 2015MarketingMixCom

Online communiceren met je (potentiële) klanten, medewerkers en collega’s is nog niet zo makkelijk. Hoe achterhaal je je doelgroep? Hoe kun je communiceren via social media? En welke tone of voice gebruik je? In dit artikel praktische tips zodat je gelijk aan de slag kunt.

Lees meer »

De basis voor effectieve communicatie = luister naar je klant

23 juli 2015BlogNasira van Amerongen

Wie zijn doelgroep kent, zal zijn communicatiemiddelen effectiever inzetten. De online middelen die we hebben, liggen binnen handbereik, maar je moet niet schieten met hagel. Terug naar de basis = luister naar je klant.

Lees meer »

Hoe communiceer jij met je collega’s? 10 handige tips om je communicatie te verbeteren

21 juli 2015Blog, MarketingNasira van Amerongen

Samenwerken met collega’s waar je een goede band mee hebt, maakt je werk veel leuker! Maar hoe communiceer je, zonder dat er conflicten ontstaan? We geven je 10 tips!

Lees meer »

Dutch PHP Conference 2015

2 juli 2015EvenementenMixCom

Afgelopen weekend (25, 26 en 27 juni) vond de negende editie plaats van de Dutch PHP Conference. Traditiegetrouw vond deze plaats in onze mooie hoofdstad Amsterdam. Uiteraard was ook MixCom Media Group dit jaar van de partij.

Lees meer »
1 2 3 9

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.