AlgemeenContentNieuwsPublish

Eerst schrijven, dan fietsen | Contentontwikkeling voor VisitOost

Door juni 7, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Wat doe je als het buiten prachtig mooi weer is en iedereen erop uittrekt om te fietsen en te genieten van de natuur? Nou … binnenblijven en schrijven over fietsen en genieten van de natuur! Althans, dat gold voor de redactie van MixCom Publish. Voor VisitOost ontwikkelde de redactie in mei content voor hun campagne 365 dagen fietsen in Overijssel. Een heerlijke opdracht, zeker met het toeristische seizoen dat in volle glorie aan het uitbarsten is!

Nederland is een fietsland, maar we betreden vaak alleen de platgereden paden … Visitoost ontwikkelde daarom de campagne 365 dagen fietsen in Overijssel, waarin op een inspirerende manier wordt getoond hoe je deze provincie kunt (her)ontdekken. Belangrijk, want we vliegen de hele wereld over, maar vergeten vaak hoe mooi onze achtertuin is.

Om dat onder de aandacht te brengen, brengt de site volop inspiratie. Zo kun je met je e-bike in een dag acht landschappen zien, met je toerfiets van Hanzestad naar Hanzestad fietsen en op de mountainbike rauzen op de Sallandse Heuvelrug.

De site van VisitOost bood al veel inspiratie en informatie, maar was nog niet compleet. MixCom Publish schreef daarom nieuwe artikelen. En dit keer zetten we niet alleen onze journalistieke en SEO-kennis in, maar ook onze eigen ervaring over fietsen in deze regio! Naar tevredenheid, want ook nu, tijdens de tweede warmtegolf die ons land treft in mei, zijn we weer druk bezig met het schrijven van nieuwe Overijsselse fietscontent. MTB Overijssel, picknicken bij de boer … here we come!

Wilt u weten waar MixCom uw communicatie kan versterken? Neem contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.