AlgemeenDesign

Denkt u ook aan de tuinvogels deze winter? Wij wel!

Strooivoeders, mezenbollen en nestkasten: de vogelkennis van het designteam van MixCom ging er de afgelopen weken met sprongen op vooruit! De reden? We verzorgden de restyling van de assortimentsbrochure tuinvogels voor AniDis. Veel mooie vogels, maar ook een mooie brochure!

AniDis is een totaalgroothandel met een ruim assortiment diervoeders en dierbenodigdheden. Hun distributie voor bijna alle diersoorten loopt via specialistische verkooppunten in het groene kanaal. De brochure is een belangrijke schakel richting dierenspeciaalzaken en tuincentra voor het bestellen van de producten.

De nieuwe brochure is overzichtelijker, frisser en rustiger. Zonder het ontwerp helemaal aan te passen, hebben we vanuit de bestaande vormgeving met kleine aanpassingen veel veranderd. Door details aan te passen, zoals de plaatsing van artikelcodes en het gebruik van (minder) lettertypes, is er meer rust en overzicht in de opmaak in de lange lijst met producten.

Het eindresultaat oogt vriendelijker, eigentijdser en strakker. De brochure laat zien dat een nieuw ontwerp niet altijd van scratch af aan opnieuw opgebouwd moet worden. Door te bouwen op bestaande vormgeving, behoud je herkenbaarheid en blijft je uitstraling up to date.

Met een nieuwe brochure op de planken, hopen we namens AniDis op een strenge winter met veel lekkers voor de tuinvogels!

Wilt u weten wat MixCom voor uw communicatiematerialen kan betekenen? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.