arrow

Boeken en magazines

Exploi verzorgt sinds jaar en dag het ontwerp en de productie van boeken en magazines, in eigen beheer of in opdracht van derden. Altijd op maat en met een passend design voor de doelgroep. Ons deskundige team geeft voorafgaand aan de opdracht een passende begroting en planning. Daarom begint een offerte altijd met een voorgesprek, zodat wij uw wensen begrijpen en een advies op maat kunnen geven.

Wij zijn in staat om het totaalproject voor u uit handen te nemen. Van vertalen, redactie, correctie, ontwerp en opmaak tot het leveren van drukwerkbestanden of de drukproefcontroles. U kunt er ook voor kiezen om alleen een onderdeel van onze expertise te gebruiken.

Als u ook de drukwerkproductie volledig door ons laat verzorgen, dan bent u verzekerd van de juiste technische begeleiding tijdens het drukproces. Vooraf kunnen wij u al adviseren over papiersoorten, bindwijzes en mogelijke drukwerkveredeling. Wij staan met ons netwerk van betrouwbare en vaste leveranciers garant voor een hoge kwaliteit.

Voorbeelden boeken en magazines

MMG-14083-PORTFOLIO-MINIATUUR-BIOHORMA-550x385

MMG-14083-PORTFOLIO-MINIATUUR-BESTEKOOP-550x385

Kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u weten wat wij voor uw boek of magazine kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.