arrow

Conceptontwikkeling

Van idee naar tastbare en meetbare uiting: dat is waar het bij conceptontwikkeling om gaat. Het ontwikkelen van een goed concept vereist inlevingsvermogen in zowel uw bedrijf, uw product als uw doelgroep. Het concept is de rode draad door uw communicatie.

Open communicatie

Bij conceptontwikkeling begint het met praten, elkaar leren kennen en uw wensen en doelen bespreken. Open communicatie, het delen van informatie is hierbij een absolute must. Onze klanten betrekken ons daarom vaak al vroeg in het proces om mee te denken over hun boodschap, en de manier waarop die boodschap gecommuniceerd moet worden.

Totaalconcept

Bij de ontwikkeling van een concept kijken wij altijd naar de functionaliteit en inzetbaarheid ervan in diverse media. Wij maken een totaalconcept. Doordat wij binnen MixCom vanuit meerdere disciplines naar het idee kunnen kijken, zijn wij in staat om altijd bij de juiste creatieve invulling uit te komen.

Zodra het concept staat, helpen we u kiezen naar welke communicatiemiddelen we dit concept gaan vertalen: van een advertentiecampagne tot een website en social media-advies. Dan gaan we het ontwerptraject in. Door onze ervaring zijn wij direct in staat om uw concept door te vertalen naar ontwerpen voor offline en online communicatiemiddelen.  .
image description

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.