arrow

Digitaal druk- en printwerk

Digitaal druk- en printwerk is bij kleinere oplages voordeliger, omdat de startkosten veel lager liggen. De machine hoeft niet vooraf te worden ingesteld en voorzien te worden van inkt. Bij digitaal druk- en printwerk worden uw bestanden direct naar de digitale pers gestuurd.

Kwaliteit

De kwaliteit van digitaal druk- en printwerk is tegenwoordig erg hoog en verschilt nauwelijks van conventioneel offset drukwerk. In sommige gevallen is de kwaliteit zelfs beter.

Gepersonaliseerd druk- en printwerk

Een bijkomend voordeel van digitaal druk- en printwerk is dat we relatief voordelig een productie vanaf oplage 1 kunnen produceren en veel variabele elementen (tekst en beeld) kunnen toevoegen. We kunnen een mailing op de meest creatieve manieren personaliseren, waardoor de attentiewaarde stijgt.

Korte levertijd

De levertijden van digitaal druk- en printwerk zijn erg scherp. De snelheid van produceren, de flexibiliteit in de uitvoering en de kwaliteit van het eindresultaat zorgen ervoor dat deze toepassingen steeds interessanter worden voor u en uw communicatiemiddelen. .
image description

Kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van digitaal druk- en printwerk voor uw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.