arrow

Logo en huisstijl

Corporate identity

Een logo is de eerste visuele kennismaking met uw bedrijf of merk; het visitekaartje van uw organisatie. Een professioneel en aansprekend logo, en de juiste verwerking ervan in uw huisstijl, versterkt uw uitstraling en herkenbaarheid. Met een goede huisstijl onderscheidt u zich van uw concurrenten. Voorafgaand aan het ontwerp van uw logo en huisstijl vindt een voorgesprek met u en onze creatieven plaats om uw wensen te bespreken. Tijdens dat gesprek krijgen wij direct inzicht in uw organisatie, product en markt. Deze strategische informatie is essentieel voor een passend en aansprekend ontwerp.

Restylen

In sommige gevallen is het mogelijk om een bestaand logo te restylen. Als een organisatie een reeds bestaande herkenbare identiteit heeft, kan het voorkomen dat de uitstraling ervan ‘verjaart’. Het is dan vaak niet nodig om een compleet nieuwe corporate identity te ontwerpen. Een restyling op het bestaande logo en huisstijl volstaat.

Huisstijlelementen

Zodra het ontwerp of de restyling van het logo is afgerond, kunnen wij de huisstijlelementen grafisch uitwerken. Voorbeelden hiervan zijn: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, of een ontwerp voor uw website.

Voorbeelden logo’s en huisstijlen

MMG-14083-PORTFOLIO-MINIATUUR-KENNISMEESTER-550x385-2

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.