arrow

Offset drukwerk

Offset drukwerk is conventioneel drukken. Het is de vorm die wij allemaal kennen voor het drukken van promotioneel en handelsdrukwerk. Deze vorm van drukken levert nog steeds de mooiste kwaliteit.

Er zijn 2 belangrijke toepassingsgebieden voor offset drukwerk.

Huisstijl drukwerk

Naast een goed ontwerp voor uw huisstijl is de uitvoering ervan in druk erg belangrijk. Een logo kan nog zo mooi zijn, maar het juiste papier- of kleurgebruik maakt de uitstraling pas echt compleet. Wij kijken daarom bij aanvang van de huisstijlopdracht altijd al verder naar het productieproces: welke huisstijldragers hebt u nodig, welke papiersoorten stellen wij voor en hoe kunnen we de uniformiteit voor u waarborgen? Met onze expertise en het constante niveau van onze leveranciers zorgen wij ervoor dat u hier geen omkijken naar hebt.

Promotioneel en handelsdrukwerk

Promotioneel en handelsdrukwerk gebruikt u voor het presenteren van uw bedrijf, product of dienst. Hier zijn veel variaties in mogelijk, zoals corporate brochure, salesbrochures, productleaflets of flyers. Door onze kennis over papiersoorten en veredelingstechnieken (zoals spot UV-lak, lamineren of pregen) kunnen wij u adviseren en begeleiden voor het optimale resultaat van uw drukwerkproducties. Ook kunnen wij de volledige inkoop voor u verzorgen. Onze kennis is uw voordeel. .
image description

Kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u weten wat wij voor uw drukwerk kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.