arrow

Ontwerp en DTP-opmaak

Ontwerp

Een goed ontwerp heeft geen uitleg nodig, maar spreekt voor zich. Het is het kader waarin uw verhaal, in zowel beeld als tekst, tot uitdrukking komt. De eerste visuele indruk bepaalt het gevoel of de associatie bij het product. Die eerste indruk kun je maar één keer maken.

MixCom heeft een groot team van creatieve specialisten die de hele dag in touw zijn met het ontwerpen en doorvertalen van uw boodschap in woord en beeld.

DTP-opmaak

Als het ontwerp staat, volgt de volgende fase van creatie: de opmaak. Op basis van het ontwerp worden verschillende media door ons in kaart gebracht en vormgegeven. Als het basisgrid van bijvoorbeeld een folder of brochure staat, kunnen wij de daadwerkelijke DTP-opmaak uitvoeren. Onze expertise ligt niet alleen op het vlak van creatief ontwerpen, maar ook bij nauwkeurige DTP-opmaak.

Technisch uitvoerbaar

Aan de basis van een goed ontwerp staat de technische uitvoerbaarheid ervan. Duidelijke afstemming over het gewenste uiteindelijke gebruik is dan ook zeer belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een blow-up van een foto hebben, dan moet het aangeleverde beeld groot genoeg zijn. Wilt u uw logo zwart-wit kunnen afdrukken, dan is het niet verstandig om het in 5 kleuren te ontwerpen. Bij Exploi kennen we de beperkingen, maar we weten ook wat de mogelijkheden zijn. We zoeken daarbij altijd naar nieuwe technieken om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. .
image description

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.