Redactie in opdracht

Content is king, maar wie maakt die koninklijke content? Schrijven is en blijft een vak dat maar weinigen verstaan. Op de redactie van MixCom Publish werken getalenteerde journalisten met een brede scoop en een nog breder netwerk.

De redactie kan bij redactionele opdrachten van derden, makkelijk opschalen naar een groot netwerk van freelance journalisten, fotografen, animators en illustratoren.

De uitgeverij startte samen met Brugmedia de uitgave van Gezond Zijn – Gezond blijven. De huis-aan-huisbladen werden verspreid in Zwolle en Noordwest- Overijssel. De redactie werd verzorgd door MixCom Media Group, de sales door Brugmedia. Een succesvolle crossover van tijdschrift naar huis-aan-huis.

Naast onze eigen tijdschriften gezondNU en Lekker Gezond, maken we bij MixCom ook regelmatig tijdschriften voor klanten. Zo maakten we voor Hogeschool Windesheim De Leidraad, een magazine over leiderschap. Teksten, redactie, design, opmaak en begeleiden van het drukwerkprocedé kwam van de hand van de redactie.