Websites

MixCom Online is dé expert in Nederland voor de ontwikkeling van applicaties op open source technologie zoals Drupal, WordPress, Symfony en AngularJS. Onze websites zijn te gebruiken op alle mobiele apparaten.

Ze zijn voorzien van een responsive design dat zich automatisch aanpast naar de beschikbare schermgrootte en mogelijkheden van het device. Zo bereikt u elke doelgroep, overal.

WordPress

WordPress is het meest populaire CMS ter wereld en is de drijvende kracht achter meer dan 25 procent van alle websites. Er zijn duizenden uitbreidingsmodules beschikbaar waarmee u gratis of tegen lage kosten uw website kunt voorzien van geavanceerde mogelijkheden. WordPress is daarmee dé keuze om snel en efficiënt een moderne, aantrekkelijke website te ontwikkelen. MixCom heeft een team dat gespecialiseerd is in WordPress en de beste combinatie weet te vinden tussen standaardmodules en maatwerk voor uw website

Drupal

Drupal is hét open source content management systeem (CMS) voor websites met veel content, externe koppelingen, complexe redactieprocessen en maatwerk. Grote bedrijven zoals Sdu Uitgevers, ANWB, verschillende overheden, NCRV en Ahold maken gebruik van dit CMS. Ook internationaal wordt Drupal ingezet door het Witte Huis, Fed Ex, Warner Bros en het Louvre museum. Bij MixCom ontwikkelen en onderhouden we al jaren complexe websites in Drupal.