arrow

MixCom: expert in Drupal content management

Drupal is hét open source content management systeem (CMS) voor websites met veel content en maatwerk. MixCom Online is een fullservice internetbureau met een gespecialiseerd Drupal-ontwikkelteam. Onze specialiteit is het automatisch koppelen van Drupal aan uw eigen contentbank of ERP-systeem, zodat uw content direct foutloos beschikbaar is en u tijd en kosten bespaart. We ontwikkelen en onderhouden Drupal-websites, van contentplatforms voor internationale uitgevers tot productwebsites voor MKB-ondernemingen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij reageren binnen 1 werkdag.

Uw content toegankelijk en vindbaar

Drupal maakt uw content toegankelijk voor uw bezoekers zoals u het wilt. U hebt de beschikking over een uitgebreide zoekfunctie (faceted search) en overzichtspagina’s die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Drupal past zich aan uw content aan. Al onze Drupal-websites zijn volledig te gebruiken op mobiele apparaten dankzij een responsive design. Ook zijn ze geoptimaliseerd om goed te scoren in Google. Zo bereikt u elke doelgroep, overal.

Content automatisch importeren

We kunnen uw content automatisch inlezen uit databases, webservices en andere bestanden, zodat uw website 100% correct en up-to-date is. We kunnen koppelen aan elk systeem. U beheert de informatie in uw eigen productcatalogus, contentbank of ERP-systeem, en alles verschijnt vanzelf op de website. Zo voorkomt u fouten en bespaart u tijd.

CMS op maat

Wij maken Drupal voor u op maat. De beheerschermen, dashboards en workflows van het CMS maken we zo simpel of uitgebreid als nodig is voor uw bedrijf. Zo hebt u de kracht van een geavanceerd CMS zonder onnodige complexiteit.

Onderhoud

Als u kiest voor een MixCom Managed Website-abonnement, houden wij uw CMS en alle modules up-to-date. Ook hebt u met een Managed Website de gemoedsrust van dagelijkse backups en een helpdesk die u altijd kunt bellen als u vragen hebt over uw CMS of website – zonder extra kosten.

Lees meer over onze MixCom Managed Website-abonnementen.

Multisite platform

Met een multisite platform kunt u gemakkelijk meerdere websites uitrollen vanuit één CMS. Zo kunt u:

  • uw verschillende merkenwebsites of meertalige websites te ontwikkelen vanuit één cms met in de basis dezelfde functionaliteit;
  • snel gerichte marketingwebsites opzetten;
  • als branche- of beroepsvereniging uw leden ondersteunen met een eigen website op basis van hetzelfde stramien.

Meer weten over onze multisite platforms?

 
Toon meer

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.