AlgemeenContentConversieE-commerceMarketingNieuwsPublishSocial media

gezondnu.nl scoorde beste week ooit – en dit is waarom

Door juli 6, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Afgelopen week kon onze online coördinator de cijfers op zijn beeldscherm amper geloven! Best week ever?! In een week tijd steeg het aantal gebruikers met 40 procent en het aantal pageviews 34 procent.

Helemaal verrast … nee dat waren we natuurlijk ook niet. Want we weten wat we doen. We delen drie geheimen uit de gezondNU-keuken.

1. Onze redactie heeft niet alleen een enorme kennis op het gebied van gezondheid, maar doet ook regelmatig onderzoek naar de behoefte van de doelgroep en stemt de content daarop af. En dat scoort. Geen opgebakken info, eigen onderzoek! Benieuwd welk artikel vorige week het beste scoorde? Dat is het artikel ‘Feit: een vitamine D-tekort komt zelfs in de zomer voor‘.

2. In bijna de heetste week van het jaar, liep ook een heel ander ‘hot topic’ bij gezondNU: de Week van de overgang. Een groep vrouwen die zich alleen voor deze campagne had ingeschreven, kreeg een week lang elke dag nieuwsbrieven over de overgang, tips and tricks en goede achtergrondverhalen. Deze Week van … is altijd een samenwerking waarmee de redactie samen met een sponsor awareness creëert over een belangrijk gezondheidsthema.

3. Ook Facebook blijkt een steeds belangrijker tool te zijn waarmee we verkeer genereren naar de website. En juist in zo’n snikhete week, kun je scherp aan de wind zeilen: ‘8 tips om beter te slapen in de hitte‘.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u als adverteerder op gezondnu.nl? Of wilt u onze kennis en advies inzetten om te groeien met uw eigen website? Neem daarvoor contact op met Christy Put op 038 303 10 64 of per e-mail op cput@mixcom.nl