Het bezoek op gezondnu.nl, één van de online merken van MixCom Publish, blijft hard groeien. In 2017 steeg het aantal unieke bezoekers met 40 procent en die groei zette zich in januari en februari door. Reden om iedereen een klein kijkje in de keuken te gunnen: wat zijn de best gelezen artikelen op gezondnu.nl?

Groei gezondnu.nl zet doorMet een goed redactieteam en een nog betere bezoekersanalyse timmert gezondnu.nl enthousiast en bekwaam door aan de stijgende lijn. Soms geholpen door een prettige viral, wat natuurlijk altijd een welkome verrassing is! Zo scoorde vorige week het artikel ‘Eten van suiker grote invloed op menstruatie‘ in de nieuwsbrief prima, maar het werd vooral via Facebook zeer goed opgepikt. De website piekte verder door de ‘Beweeg Week’ die de redactie samen opzette met Plantina en de ‘Veggie-challenge’ met Lassie.

Dit zijn de best gelezen artikelen op gezondnu.nl

Maar welke artikelen vonden de lezers nu het meest interessant? Een greep uit de top-10 van de best gelezen artikelen ooit op de website van gezondNU.

  1. De drie beste oefeningen voor je bekkenbodemspieren
  2. Eet je lever gezond
  3. Neem je hoofdpijn niet voor lief tijdens de menstruatie
  4. 8 feiten over muggen
  5. 6 reden waarom je zweet stinkt

Een interessant lijstje – voor de redactie, voor marketing en natuurlijk ook voor adverteerders! Want weten wat je lezers interessant vinden, is natuurlijk de enige goede start voor het maken van sterke content.

Benieuwd wat bezoekersanalyse en het maken van goede content kan betekenen voor het verkeer naar uw website? Wij zetten onze eigen ervaringen graag in voor de doeleinden van andere websites. Neem daarvoor contact op met Jörgen Korthagen op 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl