AlgemeenDesignMarketingMixcomNieuws

Introductiecampagne Colgate Max White Expert Complete

Door augustus 31, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: de introductiecampagne van Colgate Max White Expert Complete. De afgelopen weken was bij elke grote retailer de campagne van Colgates beste whitening tandpasta ooit zichtbaar in en rond de winkel, in print en online. MixCom Design heeft de realisatie van de campagnematerialen mogen verzorgen.

Voorafgaand aan de campagne zijn ook de retailers op de hoogte gesteld door middel van een opvallende en bijpassende tradebox-mailing met sample en productinformatie. Want om goed te adviseren, moet je ook goed proberen!

MixCom Design heeft de realisatie van deze campagnematerialen mogen verzorgen. En natuurlijk moest daarbij het drukwerk van hoogwaardige kwaliteit zijn en van speciale afwerking worden voorzien; passend bij product en doelgroep. Bij perfect glanzende en witte tanden horen immers dito materialen. De jarenlange ervaring van MixCom op grafisch gebied kon hier goed worden benut.

Wilt u weten wat MixCom voor uw bedrijf of merk kan betekenen? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail via jkorthagen@mixcom.nl.