DesignMixcomNieuws

Klaar voor 2018 met de Eindejaarsactualiteiten van Fiscount!

MixCom Design is verantwoordelijk voor de totaalproductie van de Eindejaarsactualiteiten magazines van Fiscount. Een bijzondere productie: de 8.000 magazines zijn gemaakt met 120 gepersonaliseerde covers in diverse oplages, verschillend van ontwerp en opmaak, drukken en verspreiding. Een prachtige samenwerking met Fiscount, op naar 2018!

Fiscount biedt meer dan 700 accountants-, administratie-, en belastingadvieskantoren in heel Nederland een pakket aan financiële, juridische, bedrijfskundige en educatieve diensten. Jaarlijks stelt Fiscount aan al deze kantoren het magazine Eindejaarsactualiteiten beschikbaar. Het magazine is voor de Fiscount-relaties een perfect middel om de juiste fiscale en juridische keuzes te maken, of te adviseren, aan hun cliënten.

Deze productie werd dit jaar verzorgd door MixCom Design. Het fullcolour magazine telt 24 pagina’s en staat boordevol actuele informatie over de belastingplannen 2018, wet- en regelgeving en tal van tips en actiepunten voor het nieuwe jaar.
De Eindejaarsactualiteiten zijn in twee verschillende designs verkrijgbaar, maar ook gepersonaliseerd in te zetten als communicatiemiddel. Naast print zijn de magazines ook digitaal beschikbaar, maximaal gemak voor een brede doelgroep!

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl