MixcomNieuwsPublish

MixCom geeft nieuw boek uit: Krachtvoer voor vrouwen

Kun je een gezonde leefstijl combineren met kracht, humor en een tikkie glamour? Ja! En kun je met andere keuzes in je voeding, leefstijl en beweging lichamelijke klachten en stress verminderen? Ja, ja en ja! Uitgever MixCom Publish laat in het boek Krachtvoer voor vrouwen zien dat je als vrouw met een lading praktische tips méér plezier kunt beleven aan je eigen lichaam en brein.

Deze uitgave past uitstekend in het portfolio van MixCom Publish, dat meer boekentitels uitgeeft in het domein gezondheid, voeding, ontspanning en een gezonde leefstijl.

Het boek is geschreven door gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur. Hetty is bekend van haar blogs en vlogs voor A.Vogel en is met regelmaat als gezondheidsexpert te zien in het programma Koffietijd.

Vorige week donderdag was de succesvolle landelijke boekpresentatie bij Waanders in de Broeren te Zwolle. Afgelopen dinsdag zat Hetty in 5 uur live op RTL4: »

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.