ContentE-commerceMixcomNieuwsPublish

MixCom is Instant Magazine Publisher

Door maart 1, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

MixCom Media Group heeft een extra dienst toegevoegd aan haar portfolio: het bedrijf is nu officieel Instant Magazine Publisher. Hierdoor biedt MixCom haar relaties een nog completer dienstenpakket. De eerste online magazines zijn al ontwikkeld.

Instant Magazine PublisherDe kracht van MixCom ligt in het aanbieden van crossmediale diensten onder één dak. MixCom is totaalleverancier op het gebied van content en design. Bovendien past MixCom dit direct toe in de juiste marketingcommunicatiemiddelen voor haar relaties.

De digitale publishing tool is een mooie toevoeging aan het portfolio van MixCom. Deze tool is in te zetten voor online magazines, personeelsbladen, jaarverslagen, digitale brochures, event reviews, whitepapers, e-books, one pagers en meer. Alles ontwikkeld in een responsive design voor smartphone, tablet en desktop. Publicaties zijn te personaliseren en via de analytics tool volledig meetbaar.

Wilt u weten waar MixCom uw communicatie kan versterken? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.