Nieuws

MixCom Publish maakt gezondNU in mega-oplage voor jarige DA

Ter ere van de jarige DA presenteert gezondNU vandaag een feesteditie voor alle klanten van DA. Omdat de drogist dit jaar 75 jaar bestaat, krijgen alle klanten een speciale uitgave van gezondNU in de winkel cadeau. De extra editie van gezondNU is op maat gemaakt, inhoudelijk relevant en inspirerend.

Gezond eten mét gebak, duurzaam geluk en mooi oud worden zonder botox; de extra editie van gezondNU bevat inspirerende interviews met Janny van der Heijden, Isa Hoes en psycholoog Ad Bergsma. Ook barst deze editie uit haar voegen met allerlei gezonde tips en inzichten die iedereen een ‘lang-zal-die-leven’ gevoel geeft, of je nu 25, 45 of 75 jaar bent geworden.

De speciale en extra editie van gezondNU is gedrukt in een oplage van 220.000 exemplaren. Voor Mixcom Publish, de uitgeverij van gezondNU, was dit een bijzonder project omdat gezondNU en DA op een natuurlijke manier bij elkaar horen. Het zijn twee sterke Nederlandse gezondheidsmerken met dezelfde waarde: als consument kies je voor een gezonde leefstijl en wil je oprecht geïnformeerd worden over gezondheid.
gezondNU weet als grootste gezondheidstijdschrift van Nederland exact over welke gezondheids- en zelfzorgissues mannen en vrouwen meer willen lezen en meer willen weten. Met reportages, stappenplannen, achtergrondverhalen, tips en adviezen ondersteunt het magazine die informatiehonger.
De redactionele koers van gezondNU bleek naadloos te passen bij DA. Een drogist die al 75 jaar lang met haar producten en adviezen haar klanten helpt gezond te zijn en gezond te blijven. Voor de redactie van gezondNU was het maken van deze speciale editie daarom een cadeautje. Alle abonnees krijgen het blad als cadeau thuisgestuurd.

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.