AlgemeenMixcomNieuws

MixCom Media Group kiest voor verdere groei door 49% deelname Pitteloo Capital

Door januari 24, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Vanaf 2018 kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn! In Pitteloo Capital hebben wij een financieel sterke partner gevonden die de MixCom Group in staat zal stellen verder te groeien. Wij zijn bijzonder verheugd dat deze Flevolandse investeerder niet alleen financiële middelen inbrengt, maar ook veel kennis en toegang tot een omvangrijk netwerk waarmee MixCom zich verder kan versterken.

Pitteloo Capital uit Lelystad is een investeringsmaatschappij die landelijk werkt en die gelieerd is aan de eveneens Flevolandse ondernemingen KMM Groep en MAC3PARK. Pitteloo Capital heeft een belang van 49% in MixCom verworven en versterkt daarmee verder haar belang in de uitgeef-, internet- en communicatiebranche. Pitteloo heeft inmiddels 20 participaties, die tezamen een omzet hebben van 25 miljoen en meer dan 200 medewerkers in dienst hebben.

Met de komst van Pitteloo Capital neemt Peter van Druenen, mede-oprichter van MixCom afscheid van het bedrijf dat hij jarenlang met passie heeft geleid. Peter heeft in 2017 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Na vele jaren van grote inzet heeft hij besloten om zich per 1 januari 2018 terug te trekken om zodoende meer tijd te krijgen voor zijn privé-leven. Paul Besselsen voert als CEO en meerderheidsaandeelhouder samen met commercieel directeur Jörgen Korthagen de directie van MixCom Media Group.

Zoals u weet is MixCom Media Group een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en content-producties in de healthcare branche, fast moving consumer goods en zakelijke dienstverlening.
Daarnaast is MixCom eigenaar en uitgever van het grootste gezondheidstijdschrift van Nederland (gezondNU) en ontwikkelt zij magazines, boeken en brochures voor relaties.

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 06-52635732 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.