AlgemeenContentMarketingMixcomNieuwsPublishSocial media

MixCom Media Group verzorgt gezondNU heldenverkiezing

Door september 27, 2018 januari 4th, 2019 Reageren niet mogelijk

Het magazine gezondNU, een magazine van de MixCom Media Group, vestigde de afgelopen zomer via de gezondNU’s heldenverkiezing aandacht op drie belangrijke gezondheidsthema’s en bereikte daarmee meer dan 120 duizend lezers en abonnees. Een succesvolle actie die opnieuw bevestigt dat een magazine meer is dan alleen leesvoer: het is een platform dat lezers verbindt en inspireert.

De redacteuren van gezondNU interviewen elke week inspirerende boegbeelden; artsen, deskundigen en onderzoekers die belangrijke gezondheidsissue op de kaart willen zetten. De redactie wilde deze boegbeelden ook nog eens extra in het spotlight zetten. Wie is een gezonde held, een persoon die voor lezers het verschil maakt?

Genomineerd werden klinisch psycholoog Elke van Hoof die onderzoek doet naar hoogsensitiviteit, longarts Wanda de Kanter die strijdt tegen de tabaksindustrie en orthomoleculair voedingstherapeut en natuurgeneeskundige Rineke Dijkinga.

Met een overweldigende meerderheid, 82 procent van de stemmen, won Rineke Dijkinga de gezondNU’s-Heldenverkiezing. Met haar kennis over gezond eten, haar lekkere recepten en haar no-nonsens aanpak veroverde ze de harten van de lezers.

gezondNU gaf elke lezer ook de kans een eigen held te nomineren en daarmee een prijs te winnen. Er stroomden wekenlang persoonlijke helden binnen – prachtige verhalen! Van bijzondere moeders, artsen en mantelzorgers. Ook veel genoemd: Williene Klinck, Ralph Moorman en Pascale Naessens. Dat een gezonde held niet alleen met gezondheid bezig hoeft zijn, blijkt uit deze persoonlijke helden-nominaties: Femke Halsema, Lenette van Dongen en Bennie Jolink.

Inspirerende helden die naar meer smaken. Op naar 2019!

Meer informatie om als partner te participeren in deze gezonde heldenverkiezing in het nieuwe jaar of wilt u één van onze platforms inzetten voor uw merk? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl