Nieuws

MixCom Online bouwt nieuwe website voor Nursing.nl

De wortels van MixCom Online liggen in de gezondheidszorg en de uitgeverijwereld. In de afgelopen 21 jaar hebben wij voor klanten in beide branches vele honderden websites ontwikkeld, van zeer eenvoudig tot uiterst gecompliceerd. Een aantal van de uitgeverijen waarvoor wij werken zijn actief in de medische sector. En dat is dubbel plezier, vooral wanneer er veel maatwerk moet worden geleverd.

Een prachtig voorbeeld is de geheel vernieuwde website van het vakblad Nursing die we vorige week mochten presenteren aan de opdrachtgever: uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Nature. Nursing is het meest gelezen vakblad voor verpleegkundigen. De website (www.nursing.nl) is een zeer belangrijk onderdeel van de informatievoorziening en biedt verdieping, blogs, dagelijkse actuele berichtgeving en informatie over congressen, nascholing en vacatures.

Bij de ontwikkeling van de website is een grote groep collega’s van MixCom en van de opdrachtgever betrokken geweest. We werkten met de Scrum-methode en het hele project was opgedeeld in korte sprints. Mede dankzij deze werkwijze, die door MixCom nu al twee jaar wordt gebruikt, kon de opdracht binnen de overeengekomen planning worden afgerond. Nursing.nl heeft als basis een multisiteplatform (de specialiteit van MixCom Online) waarop binnenkort nog drie websites worden gerealiseerd.

Meer info over deze en/of de andere diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.