AlgemeenContentDesignMarketingNieuwsTechnischUsability

MixCom ontwikkelt interactief dienstenplan Deltion College

Door oktober 2, 2018 januari 4th, 2019 Reageren niet mogelijk

MixCom Media Group heeft afgelopen maanden in nauwe samenwerking met het Deltion College gewerkt aan een vernieuwde uitvoering van het dienstenplan voor het Studenten SuccesCentrum (SSC). Uniek aan dit dienstenplan is de interactieve uitvoering.

Het dienstenplan, dat normaal gesproken een tekstueel bestand is, is dit jaar als interactief document ontwikkeld. Het heeft als doel om het College van Bestuur en de organisatie te informeren over onder andere de visie, het beleid en de verschillende onderwerpen, diensten en ontwikkelingen die er de komende twee jaar op stapel staan voor het SSC. Het SSC is hét expertisecentrum op het gebied van de in-, door- en uitstroom van studenten.

Aan de hand van dit interactieve document wordt het proces van in-, door- en uitstroom van de student als een verhaallijn gepresenteerd. Door te kiezen voor een interactief dienstenplan, is het document overzichtelijk, aantrekkelijk en toegankelijk voor de lezer. Binnen de verhaallijn zitten circa 30 pop-up vensters met extra informatie over onderwerpen en diensten, diverse illustraties en een gebruiksvriendelijke klikfunctionaliteit, inclusief oproepbare onderwerpen.

MixCom mocht vanaf vraagstelling advies uitbrengen en de uitvoering verzorgen van dit interactieve dienstenplan. Onze in-house ervaring op het gebied van interaction design, het aantrekkelijk en toegankelijk maken van content in combinatie met een passend ontwerp, maar ook projectbegeleiding en intensieve afstemming met de klant hebben tot een schitterend eindresultaat geleid.

Wilt u weten wat MixCom voor uw communicatiematerialen kan betekenen? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.