AlgemeenDesignE-commerceMixcomNieuwsOnlineWebdesign

MixCom ontwikkelt website Colgate Professional

Door februari 22, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Afgelopen week ging de nieuwe website voor Colgate Professional live. MixCom Media Group verzorgde zowel de vormgeving als de bouw van deze website.

Via deze website van Colgate kunnen tandheelkundige professionals, zoals tandartsen en mondhygiënistes, samples en materialen bestellen die gebruikt worden om patiënten deskundig te adviseren. De site maakt ook een directe koppeling met het logistiek centrum waarvandaan alle materialen worden verstuurd.

De website biedt middels een unieke login toegang tot een verscheidenheid aan digitale materialen zoals study summaries en brochures voor de professional. Bij de lancering is tevens een gepersonaliseerde DM mailing verstuurd richting de professionals met meer informatie over deze nieuwe website.

Achter de schermen blijft MixCom Media Group met Colgate de site doorontwikkelen zodat de succesvolle en informatieve content accuraat en goed is.

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.