AlgemeenContentNieuwsOnlineResponsiveSEOUsabilityWordPress

MixCom ontwikkelt website Tandartspraktijk.nl

Door oktober 5, 2018 januari 4th, 2019 Reageren niet mogelijk

Afgelopen maandag is de nieuwe website tandartspraktijk.nl live gegaan. Dit nieuwe portal mocht MixCom Online ontwikkelen in opdracht van de medische uitgever Bohn Stafleu van Loghum (onderdeel van Springer Nature).

De website is een verlengstuk van het magazine TandartsPraktijk en heeft als doel de online doelgroep beter te bedienen. Zo is een mooie functionaliteit de koppeling waarbij artikelen uit het magazine op de website worden ingelezen en als premium (betaalde) content beschikbaar zijn. Deze koppeling is een typische MixCom expertise.

De website heeft als basis een multisiteplatform waar inmiddels meerdere maatwerkwebsites van deze goede relatie op werken. Een multisiteplatform is een andere specialiteit van MixCom Online. Door opnieuw gebruik te maken van de bouwstenen in dit platform, kon deze website relatief snel opgeleverd worden.

De realisatie van de website was een traject waarbij vanuit MixCom niet alleen de afdeling Online bij betrokken was, maar ook de afdeling Design. Naast de bouw van de website heeft MixCom ook het design van de website en het logo mogen maken, passend bij doelgroep en onderwerp. Beide afdelingen hebben nauw samengewerkt met de klant op basis van Scrum methodiek.

Wilt u weten waar MixCom een rol in uw communicatiemiddelen kan spelen? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.