AlgemeenDesignMarketingNieuws

MixCom steekt patiëntenfolders elmex® en meridol® in een nieuw jasje

Door september 20, 2018 januari 4th, 2019 Reageren niet mogelijk

Sinds deze zomer hebben de patiëntenfolders van elmex® en meridol® een fris jasje gekregen. De uitstraling en inhoud hebben een redesign gekregen die past bij de identiteit van deze merken van Colgate Professional Oral Care. MixCom Design is van begin tot eind betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwe lijn.

Deze patiëntenfolders bevatten uitleg, productadvies en handige tips die kunnen helpen bij het beschermen tegen een aantal van de meest voorkomende problemen in de mond zoals cariës, tandgevoeligheid, geïrriteerd tandvlees en tanderosie.

De folders kunnen door tandartsen, mondhygiënisten en andere mondzorgprofessionals worden meegegeven aan patiënten – jong én oud – als extra ondersteuning en advies. In elke variant zitten tevens kortingscoupons waarmee de patiënt het professionele advies direct kan opvolgen en een product uit de elmex® en meridol® range met korting kan aanschaffen bij verschillende drogisterijketens.

Deze opdracht is een typische MixCom opdracht omdat wij op alle terreinen in-house expertise kunnen bieden in het totaalproces. Van de vraagstelling voor een nieuwe stijl, tot design, content en het begeleiden van het drukprocedé en uitlevering en plaatsing in de webshop.

Elke folder lijkt van de voorkant dezelfde uitvoering te hebben, maar ze zijn technisch wel verschillend in omvang en afwerking. De opdracht is ondanks de verschillen wel in combinatie geproduceerd om zo goed mogelijk voordeel uit dat proces te halen bij zowel opmaak als drukwerk proces.

Wilt u weten wat MixCom voor uw communicatiematerialen kan betekenen? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.