AlgemeenContentDesignMixcomNieuwsOnlineResponsiveUsabilityWebdesignWordPress

MixCom verzorgt design en bouw community platform Qruxx.nl

Door april 5, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Value Based Healthcare is een hot topic in de gezondheidszorg. Bohn Stafleu van Loghum (onderdeel van Springer Nature) heeft besloten om als eerste op dit gebied een platform te lanceren. MixCom Media Group verzorgde zowel de bouw als het design van dit grote project. Vandaag werd de nieuwe website Qruxx.nl gelanceerd.

Qruxx is een community platform dat gericht is op iedereen die met Value Based Healthcare te maken heeft – van professionals tot patiënten. Het platform geeft de kwaliteitszorg een impuls door kennis en ervaring te verbinden en uit te wisselen.

De realisatie van dit platform was een traject waarbij de afdelingen Design en Online van MixCom intensief samenwerkte met de klant. Via waardevolle projectsessies werd meegedacht over het totale nieuwe concept en functionaliteiten.

Het design is getest bij de beoogde doelgroep en vervolgens in een aantal sprints omgezet naar een werkend platform met o.a. (premium) content, video’s, Wiki, zoekfunctie en blogs.

Let wel: het platform is momenteel als bètaversie gelanceerd om zo vroeg mogelijk feedback vanuit de markt te krijgen. Op deze manier kan er beter sturing worden gegeven aan de doorontwikkeling van het platform. Hiervoor zullen BSL en MixCom Media Group intensief blijven samenwerken.

Wilt u weten waar MixCom uw communicatie richting de doelgroep kan versterken? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.