AlgemeenDesignNieuws

MixCom verzorgt ontwerp Studiekeuzemagazines Hogeschool Windesheim

In samenwerking met de afdeling communicatie van Hogeschool Windesheim heeft MixCom afgelopen weken de restyling verzorgt van de Oriëntatiegidsen voor aankomende studenten.

Deze gids is nu getransformeerd naar een 52-pagina’s tellend fris en modern Studiekeuze-magazine en biedt middelbare schoolverlaters (en hun ouders) veel informatie over het aanbod aan interessante studies met praktijkvoorbeelden van andere Windesheim studenten.

De rode draad van het magazine is dat vloggers en snappers de toekomstige student aan de hand meenemen en wegwijs maken binnen de hogeschool. Hoe hebben zij zaken geregeld? Waarom hebben zij bepaalde keuzes gemaakt? En wat is hun doel? Daarbij zijn deze studenten ook met filmpjes online te volgen.

De nieuwe versie is luchtiger en speelser dan de voorgaande edities en nodigt uit om te lezen. Binnen deze nieuwe stijl is nog steeds het Windesheim-gevoel zichtbaar.

Omdat Windesheim vestigingen in Zwolle en Almere heeft, met ieder zijn eigen doelgroep en studie aanbod, zijn er twee verschillende magazines gemaakt. Hoe kies jij je studie?

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.