AlgemeenDesign

Nieuw ontwerp Studiekeuzemagazines Hogeschool Windesheim 2019/2020

Door oktober 18, 2018 januari 4th, 2019 Reageren niet mogelijk

Hogeschool Windesheim is de op een na beste grote hogeschool van ons land, zegt de Keuzegids hbo 2019. En als het aan MixCom design ligt, staan zij volgend jaar op plek 1. De reden waarom? Wij maakten de nieuwste Studiekeuzemagazines. Laat die briljante studenten dus maar komen!

Dit veertig pagina’s tellende magazine is voorzien van een strakke uitstraling, waarbij overzicht een belangrijk criteria was. Belangrijk, want met de vele voltijd bacheloropleidingen bij Hogeschool Windesheim is er veel relevante informatie om te delen.

Dit jaar zijn de magazines voorzien van een nieuw ontwerp. De wensen en behoefte vanuit de klant voor de indeling zijn vertaald naar een nieuw basisgrid, waarna we verdere invulling aan ontwerp en stijl hebben gegeven.

Onze magazine-expertise, in combinatie met een nauwe samenwerking met de hogeschool, leverden een prachtig eindresultaat op. Aankomend studenten kunnen in één gids alle info omtrent de opleidingen, toelatingseisen en informatie over studeren in Zwolle terugvinden. Met daarbij een handige studiekeuzehulp.

Wilt u weten wat MixCom voor uw doelgroep communicatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.