arrow

Medisch Spectrum Twente oogst succes met het crossmediale aanbod van MixCom

17 april 2017 Nieuws Peter van Druenen

Wanneer iemand mij vraagt om in één zin te vertellen wat MixCom doet, schraap ik mijn keel, haal ik diep adem en zeg dan: MixCom ontwerpt, programmeert, bouwt, schrijft, fotografeert en filmt, het liefst allemaal tegelijk.

Dat laatste lijkt nogal veelomvattend, maar gebeurt steeds vaker. Crossmediale toepassingen hebben doorgaans meer effect en bereik dan enkelvoudige. Het project dat wij voor de Publieksacademie van Medisch Spectrum Twente (MST) mochten uitvoeren is daarvan een fantastisch voorbeeld. De academie wil belangstellenden verder kennis laten maken met het ziekenhuis en de specialistische zorg die er geboden wordt. MixCom ontwikkelde hiervoor de content, die in print en digitale vorm verspreid kon worden via de kanalen van MST en via onze eigen gezondheidsportals en tijdschriften.

Het resultaat was het tijdschrift Haperende hersenen, dat in print en online-versie verscheen. Van het openbare college, waar de ziekte van Parkinson en het krijgen van een beroerte (CVA) centraal stonden en waar maar liefst 200 mensen op af waren gekomen, maakte MixCom een promotievideo.

Het magazine is ook digitaal beschikbaar: klik hier.

Meer info hierover en/of de andere diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.

Share on LinkedIn3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.