arrow

MixCom gaat huis-aan-huis

3 april 2017 Nieuws Peter van Druenen
Het uitgeven van gedrukte tijdschriften is anno 2017 een ingewikkeld vak. Dat geldt ook voor MixCom Media Group. De tijd dat een uitgever alleen maar hoefde te zorgen voor voldoende abonnees en adverteerders, ligt alweer enkele decennia achter ons. Bovendien is de hoeveelheid concurrerende informatie en de middelen waarmee die wordt verspreid, exponentieel gestegen.  Het is dus zoeken naar nieuwe businessmodellen, waarbij content recyclebaar is, samenwerking een grondhouding en geen enkel medium – offline en online – buiten beschouwing mag  worden gelaten. Ook niet de traditionele, zoals bijvoorbeeld de huis-aan-huisbladen.

Uit recent onderzoek is bekend dat deze kranten verreweg het grootste advertentiebereik hebben. Daarom zijn wij deze week, samen met Brugmedia in Kampen, gestart met de uitgave van een nieuwe variant van ons tijdschrift gezondNU, onder de naam Gezond Zijn – Gezond blijven. Deze  krant wordt, als bijlage van de huis-aan-huisbladen van Brugmedia, deze week verspreid in Zwolle en Noordwest- Overijssel. De oplage is 100.000. Met Brugmedia is een samenwerking opgezet die voor beide partijen rendabel is.  Het concept zal de komende twee jaar landelijk worden uitgerold.

Meer info hierover en/of de andere diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.
Share on LinkedIn27Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.