arrow

Werksfeer en -plezier bij MixCom scoren een dikke acht

13 maart 2017 Nieuws Peter van Druenen

Het succes van mediabedrijven  als MixCom wordt grotendeels bepaald door de mensen die er werken. Daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in de tevredenheid van onze collega’s: hoe is die in het algemeen en wat kan er worden verbeterd. Om dit aan de weet te komen zijn onze halfjaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken altijd tweerichtingsverkeer: de leidinggevende en de medewerker hebben een mening over elkaar en die zijn allebei even belangrijk. Het belangrijkste is dat er ook wat mee wordt gedaan. In de werkoverleggen zijn dit vervolgens de vaste agendapunten. Met het zelfde doel worden op afdelingsniveau regelmatig evaluatiebijeenkomsten georganiseerd: retrospectives. 

Een andere manier om te leren van de mensen in een organisatie, is het van tijd tot tijd organiseren van enquêtes. Dat hebben we in januari gedaan en de resultaten waren nog beter dan we hadden verwacht: gemiddeld haalde MixCom als bedrijf om voor te werken een 7,5. Uitschieters waren de prettige sfeer en het plezier in het werk: die behaalden allebei een 8. Natuurlijk waren er ook wat suggesties voor verbetering (scores rond de 7) en daarvoor zijn direct maatregelen getroffen.

Het doel? Bij de volgende enquête een cum laude!

Meer info over onze diensten of over MixCom als organisatie om voor te werken? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.

Share on LinkedIn22Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.