arrow

Apps

MixCom Online ontwikkelt native apps voor Android en iOS op basis van direct bruikbare app-bouwstenen, waarmee wij snel uw app kunnen ontwikkelen. Wij ondersteunen organisaties van idee tot realisatie van de mobiele applicatie. De apps die wij ontwikkelen sluiten uiteraard perfect aan bij uw website.

Nieuws-apps

Mobiel nieuws is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. De app biedt bijvoorbeeld een overzicht van nieuwe berichten, pushberichten, foto’s, berichten delen.

Magazine-apps

Uw magazine is via een interactieve versie op uw mobiel door te bladeren, met een kiosk waarin edities van uw eigen magazine worden aangeboden. Meer weten over online magazine’s?

Productinformatie-apps

Snel en makkelijk alle informatie rondom uw producten in een mobiele applicatie. Voorzien van bijvoorbeeld instructievideo’s, handleidingen, vraag en antwoord en productnieuws. Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons op.
image description

Wilt u een nieuwe app?

Wilt u een mobiele (Android of iOS) app laten ontwikkelen? Of meer informatie over het ontwerpen en ontwikkelen van apps?Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.