arrow

Wat zijn e-Detailers?

Een detail aid is een folder of brochure die een vertegenwoordiger of artsenbezoeker visueel ondersteunt in zijn gesprek met zijn klant. De laatste jaren worden deze steeds vaker in digitale vorm uitgebracht. Zo’n detail aid wordt daarom een e-Detailer genoemd. Een e-Detailer is een interactieve presentatie waarmee u op een spannende manier informatie over uw bedrijf, product of dienst aan uw klant kunt presenteren.

Interactieve elementen

Helaas worden e-Detailers vaak op dezelfde manier opgezet als traditionele brochures en folders, terwijl de techniek het mogelijk maakt om allerlei interactieve elementen in de presentaties op te nemen. Voorbeelden hiervan zijn: geanimeerde grafieken, rekentools, video’s, aanvraagformulieren en tekenvelden. Zo hebt u veel meer interactie tijdens uw sales gesprek, en kunt u ter plekke de presentatie op de situatie van uw klant aanpassen. De inhoud van de e-detail wordt omgezet naar HTML en kan worden ingeladen in iSales, een online platform of onze MixCompanion app. Nieuwe plaatjes plaatsen (opvragen bij design, zoals op App store) Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons op
image description

Kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onze ‘MixCompanion app’ of e-Detailer mogelijkheden?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.