arrow

E-learning

Het online volgen van een opleiding of cursus is een flexibele leervorm die aansluit bij de ontwikkelingen van internet en werken op afstand. MixCom Online heeft voor haar klanten tientallen cursussen ontwikkeld op basis van Drupal of WordPress. Wij integreren de e-learningomgeving die we ontwikkelen naadloos in uw website. Onze e-learningomgevingen zijn overal te gebruiken: op desktop, laptop, tablet of smartphone.

Leermanagementsysteem (LMS)

Onze e-learningomgevingen zijn voorzien van een uitgebreid leermanagementsysteem (LMS). Hiermee kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel medewerkers een cursus hebben gevolgd, hoeveel cursisten zijn geslaagd en wat de gemiddelde score is. Het LMS kan worden gekoppeld aan bestaande systemen zoals een personeelsadministratie of boekhoudprogramma. Wilt u meer weten over e-learning? Neem vrijblijvend contact op met ons op.
image description

Kunnen we u van dienst zijn?

Geïnteresseerd in E-learning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.