arrow

Strategische sessie

Een project begint zodra u een idee krijgt. Dat idee vertalen wij in een effectieve technische oplossing. We hebben geleerd dat de beste resultaten te bereiken zijn met een persoonlijke aanpak. Wij willen uw bedrijf, uw product en uw doelgroep begrijpen. In een strategische sessie denken wij met u mee over uw boodschap en hoe u uw boodschap wilt communiceren, wat u wilt bereiken en welke technologie daarbij past. Met onze expertise helpen wij u een richting kiezen. Aanvraag voor strategische sessie.

Vormgeving

Omdat wij een creatieve mediaonderneming zijn, kunnen wij ook het design van uw website en apps voor onze rekening nemen. Ons team van creatieve specialisten vertaalt uw boodschap naar een modern design dat geschikt is voor alle tegenwoordige apparaten. Aanvraag voor design.

Redactie

Het is belangrijk dat de teksten en artikelen op uw website goed worden gevonden door zoekmachines én dat het degelijke, journalistieke verhalen zijn, prettig leesbaar en gericht op het doel dat u wilt bereiken. De (SEO) journalisten en webdeskundigen van MixCom, zijn bij uitstek geschikt om u hierbij te helpen. Naast het schrijven van nieuwe teksten kunnen wij ook bestaande teksten voor u redigeren. Vooraf kijken wij met u samen naar het doel van uw teksten en uw website, zodat we het maximale resultaat kunnen behalen en adviseren u daarin. Aanvraag voor redactie.

Ontwikkelen

Het ontwikkelen van een website of app vereist nauwe samenwerking tussen uw medewerkers en onze ontwikkelaars. Wij werken samen als één team, waarin iedereen elkaar kent, elkaar kan bereiken en elkaar bij de voornaam aanspreekt. Daarom beginnen we ieder project met een persoonlijke kennismaking. Als ons ontwikkelteam weet wat u met de website wilt bereiken, kunnen wij u helpen de beste keuzes te maken. We laten dagelijks de voortgang zien, melden obstakels direct en hakken samen knopen door. Daardoor kunnen we heel flexibel zijn: wanneer tijdens de bouw nieuwe ideeën aan het licht komen, sturen we het project direct bij. Aanvraag voor ontwikkelen applicatie.

Projectmanagement

Voor de ontwikkeling van uw website kiezen we vooraf tussen twee verschillende ontwikkelmethoden: scrum of fixed price/fixed scope. Wij adviseren u graag over welke methode het meest geschikt is voor uw project.

Scrum

Bij deze methode werken wij in korte sprints aan vooraf vastgestelde functionaliteit. Elke sprint heeft zijn eigen deadline en vaste prijs. Er kan direct worden gestart, snel worden getest en worden opgeleverd. Deze methode is uitermate geschikt voor het maken van snelle slagen en om het project op basis van nieuwe inzichten bij te sturen.

Fixed price/fixed scope

Als uw project overzichtelijk is en u vooraf precies weet wat u wilt, werken we op basis van fixed price. In een functioneel ontwerp leggen wij vast welke functionaliteit moet worden ontwikkeld, hoe de website moet werken en wat het eindresultaat moet zijn. Op basis hiervan geven wij een vaste prijs af voor de ontwikkeling. Bij deze methode hebt u dus minder flexibiliteit dan bij scrum, maar weet u vooraf wel exact wat u kunt verwachten.

Actief onderhoud na oplevering

Ook na de oplevering van de website blijven we betrokken. We voeren updates uit en ontwikkelen de site door, maar kijken ook mee of uw website de juiste doelen behaalt en goed scoort in zoekmachines. We willen uw steun en toeverlaat zijn voor de lange termijn. Zie ook de informatie onder Service&Support  Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons op.

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.