arrow

Service & Support

Online marketing

Om zoveel mogelijk uit uw website te halen, uw website te promoten, uw conversiedoelen te behalen en een online identiteit op te bouwen is online marketing een must. Onze experts geven u de juiste adviezen voor meetbare resultaten. We kunnen een social media- en zoekmachinestrategie voor u uitwerken, maar kunnen ook hands-on uw volledige online marketing uitvoeren als medewerker op afstand. Onze eigen redactie kan wervende teksten schrijven voor uw website en uw social media-profielen.

Optimalisatie

Een website is nooit af: voor optimale resultaten moet u regelmatig nagaan of de website nog zijn doelen bereikt. Resultaten meten en kleine verbeteringen maken is de sleutel tot succes.
  Wij kunnen daarbij de volgende diensten aanbieden:
 • Zoektermenonderzoek voor het online zetten van nieuwe onderwerpen/teksten
 • Concurrentieanalyse voor advies om uw website te verbeteren
 • Kwaliteitscontrole voor usability, nieuwe functionaliteit of aanpassingen aan uw website of advies
 • SEO copywriting voor het verbeteren van uw webteksten
 • Dashboards inrichten in Google Analytics voor het bijhouden van het gedrag van uw bezoekers
 • Maandelijks voor u deze dashboards analyseren en suggesties doen voor verbeteringen
 • SEA campagnes opzetten voor uw website advertenties
 • Site Review, hierbij scannen wij uw website en geven advies om uw website te verbeteren
Wilt u meer weten over de optimalisatie van uw website, neem dan contact met ons op.

Site review

Uw website is dé ingang om uw bezoekers op de hoogte te brengen over uw producten of diensten en te verleiden tot actie. Maar behaalt u uw doelen wel? Voldoet uw website wel aan uw eisen? Wilt u een gratis review aanvragen, of een uitgebreidere review? Bekijk dan ons aanbod.

Support + CMS-updates

MixCom wil haar klanten volledig ontzorgen en kan naast de realisatie van uw website ook de hosting van uw website verzorgen. Wij bieden complete, veilige en snelle hostingoplossingen met topondersteuning. Voor de webhosting dragen wij bij aan een beter milieu en gebruiken wij alleen duurzame bronnen en groene stroom. Bij de websites die wij hosten, voeren we pro-actief CMS-updates uit. Hackers zoeken continu nieuwe manieren om in te breken in websites, en regelmatige updates zorgen ervoor dat beveiligingsgaten snel en adequaat worden gedicht. MixCom heeft haar onderhoudscontracten in een nieuw jasje gegoten en biedt bij een onderhoudscontract gratis onbeperkte helpdesk aan per mail of per telefoon. Ook kleine aanpassingen aan uw website voeren wij uit binnen dit contract. Maak kennis met het MixCom Managed Website-pakket.

Beveiliging

Naast het beveiligen van uw websites door CMS-updates, is het belangrijk om gebruik te maken van een beveiligde verbinding. Dit kan door de website te voorzien van een SSL-certificaat. Ook kunnen wij beveiligingscontroles uitvoeren om uw website verder te beschermen tegen datalekken en aanvallen van buitenaf. Vraag uw accountmanager naar de verschillende mogelijkheden.

Certificering

Een SSL certificaat verbetert uw website op twee manieren: door versleuteling van de verstuurde gegevens (data encryptie) en door een website echtheidscontrole (server authenticatie). Vooral wanneer u een webshop heeft en klanten persoonlijke gegevens invullen is het van groot belang dat dit veilig gebeurt. Bovendien geeft het klanten een vertrouwd gevoel wanneer in één oogopslag duidelijk is dat uw website is beveiligd.

Hoe herkent u een SSL-certificaat?

Dit is zichtbaar in de adresbalk van uw browser. U herkent een certificaat doordat er “https://” voor de domeinnaam staat. Bovendien is er een icoontje van een slotje zichtbaar. Er zijn verschillende niveaus van beveiliging:
 • Domein Validatie
 • Organisatie Validatie
 • Uitgebreide Validatie
Bij de hoogste vorm van beveiliging (Uitgebreide Validatie) wordt ook uw bedrijfsnaam weergegeven in de adresbalk. MixCom biedt de mogelijkheid om een SSL certificaat voor uw website te installeren. Wij zetten de beveiligde omgeving voor u op en houden voor u in de gaten wanneer het certificaat weer verloopt.

Hoe kan ik mijn website met SSL beveiligen?

Certificaten zijn er in verschillende vormen, looptijden en prijzen, afhankelijk van welk type beveiliging uw voorkeur heeft. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Trainingen

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.