arrow

Websites

MixCom Online is een fullservice internetbureau dat een idee uitwerkt tot een volledige online oplossing. Al 15 jaar ontwikkelen wij websites voor topbedrijven in onder andere de uitgeefsector, gezondheidsmarkt en farmacie. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes bij de ontwikkeling van uw website, platform of online magazine. Wij hebben een no-nonsense instelling en de kennis om met u mee te groeien, van een simpele eerste website tot websites voor een miljoenenpubliek.

Open source

MixCom Online is dé expert in Nederland voor de ontwikkeling van applicaties op open source technologie zoals Drupal, WordPress, Symfony en AngularJS. Wij gebruiken niet alleen de standaardmodules, maar met ons ontwikkelteam maken we modules op maat voor uw website.
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

WordPress

WordPress is het meest populaire CMS ter wereld, en is de drijvende kracht achter meer dan 25% van alle websites. Er zijn duizenden uitbreidingsmodules beschikbaar waarmee u gratis of tegen lage kosten uw website kunt voorzien van geavanceerde mogelijkheden. WordPress is daarmee dé keuze om snel en efficiënt een moderne, aantrekkelijke website te ontwikkelen. MixCom heeft een team dat gespecialiseerd is in WordPress en de beste combinatie weet te vinden tussen standaardmodules en maatwerk voor uw website. Meer weten over WordPress?

Waarom kiezen voor WordPress? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Drupal

Drupal is hét open source content management systeem (CMS) voor websites met veel content, externe koppelingen, complexe redactieprocessen en maatwerk. Grote bedrijven zoals Sdu Uitgevers, ANWB, verschillende overheden, NCRV en Ahold maken gebruik van dit CMS. Ook internationaal wordt Drupal ingezet door het Witte Huis, Fed Ex, Warner Bros en het Louvre museum. Bij MixCom ontwikkelen en onderhouden we al jaren complexe websites in Drupal. Meer weten over Drupal?

Waarom kiezen voor Drupal? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele websites

Onze websites zijn te gebruiken op alle mobiele apparaten. Ze zijn voorzien van een responsive design dat zich automatisch aanpast naar de beschikbare schermgrootte en mogelijkheden van het device. Zo bereikt u elke doelgroep, overal.

Multisite platform

Voor het gemakkelijk uitrollen van meerdere websites, waarbij het beheer vanuit een en hetzelfde CMS plaatsvindt, kan het multisite platform worden ingezet. Hierdoor bent u in staat om
  • snel uw nieuwe marketing websites op te zetten
  • als branche- of beroepsvereniging uw leden een aantrekkelijk aanbod te doen door hen te ondersteunen met een eigen website op basis van hetzelfde stramien of
  • bijvoorbeeld uw verschillende merkenwebsites of meertalige websites te ontwikkelen vanuit één cms met in de basis dezelfde funtionaliteit
Meer weten over het multisite platform?

Maatwerk oplossingen

Er zijn veel verschillende soorten web-applicaties en backend systemen. Wij kunnen u uitstekend begeleiden bij het in kaart brengen van de wensen, processen en functionele eisen. Vervolgens heeft MixCom de kennis in huis, van techniek, design tot gebruiksvriendelijkheid, om de applicatie of koppeling te realiseren. Net zoals we dat voor vele andere klanten al hebben gedaan. Meer weten over onze maatwerk oplossingen?

Hebben wij uw interesse gewekt?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.