arrow

1888 KPN Nummerinformatie

MixCom ontwikkelde voor KPN een website ter ondersteuning van de dienst 1888 Nummerinformatie. De website geeft onder andere uitleg over de werking van 1888 en biedt informatie over tarieven en geeft antwoord op veelgestelde vragen.

Responsive website

De belangrijkste nieuwe functionaliteit is dat de website responsive is opgezet. Hierdoor is er geen aparte mobiele website nodig, de weergave verandert automatisch op mobiele apparaten. Dit was een grote wens van KPN, aangezien de vorige website gebruik maakte van Flash en hierdoor niet op alle devices werkte. De mobiele versie heeft andere functionaliteiten dan de “standaard” weergave, in de mobiele versie is er o.a. een extra knop zichtbaar, waardoor je direct 1888 Nummerinformatie kunt bellen. Hierdoor is de conversie verbeterd. De responsive website heeft ook de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker verbeterd. Tot slot is er een betere algemene bereikbaarheid voor een grotere doelgroep.

Gebruiksvriendelijker CMS

Een groot voordeel voor de medewerkers van 1888info.nl is het eenvoudige beheer van de content via het content management systeem WordPress. De structuur kan eenvoudig gewijzigd worden; nieuwe onderdelen toevoegen/verwijderen, teksten aanpassen, styling aanpassen en er is een aparte module toegevoegd om de FAQ te beheren. Daarnaast kunnen er uitgebreide SEO-instellingen doorgevoerd worden via een speciale SEO-plugin. Deze website is geoptimaliseerd voor een zo hoog mogelijke performance/snelheid (o.a. door middel van caching).

Betere herkenbaarheid

We hebben ook het nieuwe design ontwikkeld, geheel volgens de KPN huisstijlrichtlijnen. Hierdoor is de herkenbaarheid verbeterd.

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.