arrow

Fonds Psychische Gezondheid

 

Examenvrees, angst voor spinnen of een depressie – herkenbare klachten. Maar hoe maak je dat inzichtelijk in een goed design? Die vraag werd bij MixCom Media Group neergelegd door het Fonds Psychische Gezondheid. Met succes: de pitch werd gewonnen door ons sterke concept.

Het Fonds Psychische  is een goed doel dat al meer dan 65 jaar op komt voor mensen met psychische klachten. Ze doen wetenschappelijk onderzoek, financieren zorgprojecten, geven voorlichting en hebben een hulplijn.

Nieuw design voor logo & nieuwsbrief

Het Fonds wilde nieuw design voor onder andere haar logo en de nieuwsbrief. Het Fonds schreef een pitch-opdracht uit waaraan drie bureaus deelnamen. Ook MixCom deed in het najaar mee aan deze pitch.

Het eindresultaat is een logo dat herkenbaar, uitgesproken en compact is. Ook straalt het warmte uit en het sluit aan bij de doelgroep. De stijl is al doorgetrokken naar verschillende middelen van het Fonds Psychische Gezondheid: mailpacks met e-nieuwsbrief en e-giftmailingen (mailingen waarin mensen gevraagd wordt te doneren).

Doorontwikkeling: restyling website & brochures

Hiermee is de samenwerking tussen MixCom en het Fonds gelukkig nog niet ten einde; er liggen nog een aantal mooie doorontwikkelingen van het grafische concept in het verschiet. Zo gaan we kijken naar de restyling van de website en worden de brochures opnieuw vormgegeven.

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.