¡kook! – een uniek kookboek dat kennis lekker laat smaken

Een kookboek dat lekker én slim is? Dat is ¡kook!; een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek, gemaakt door de redactie van gezondNU samen met ZTRDG, vult niet alleen je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, maar vijzelt ook je medische voedingskennis op en laat je kennismaken met boeren en telers die je inspireren met hun hartstocht voor (h)eerlijk eten.

Welke ingrediënten zijn goed voor je brein en hart? Wat maak je voor meer liefde, lust, weerstand en kracht? Wat zijn slaapverwekkende recepten en welke zorgen ervoor dat je hormonen tot rust komen? Met het kookboek ¡kook! kun je aan de slag met een plan. Want goed koken wordt nog lekkerder en leuker als je weet wat de werking is van de ingrediënten in het recept. Elke lezer krijgt letterlijk de gezonde keuken op een presenteerblaadje aangereikt. Want naast een smakelijk boek is ¡kook! vooral een praktische boek. Met tips, nuttige boodschappenlijstjes en goede recepten ontdek je dat de gezonde keuken vooral lekker kan zijn.

Het kookboek is dus het resultaat van een unieke samenwerking tussen MixCom publish in Zwolle en het merk ZTRDG in Amsterdam : de redactie van MixCom maakte de hoofdstukken over de wisselwerking tussen voeding en gezondheid, TwentyTen tekende voor de recepten en de fotografie van de gerechten en MixCom design zorgde voor een excellente vormgeving.