Krachtvoer voor vrouwen

Kun je een gezonde leefstijl combineren met kracht, humor en een tikkie glamour? Ja! En kun je met andere keuzes in je voeding, leefstijl en beweging lichamelijke klachten en stress verminderen? Ja, ja en ja! Uitgever MixCom Publish laat in het boek Krachtvoer voor vrouwen zien dat je als vrouw met een lading praktische tips méér plezier kunt beleven aan je eigen lichaam en brein. Het boek is geschreven door gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur, bekend van televisie, blogs en vlogs. De uitgave past uitstekend in het portfolio van MixCom Publish, dat meer boekentitels uitgeeft in het domein gezondheid, voeding, ontspanning en een gezonde leefstijl.

Krachtvoer? Power to the pussy!

Werken, sporten tot je een ons (en een half) weegt, een relatie, vrienden, kinderen en je huis. Hoe houd je al die ballen in de lucht? Vrouwen proberen het, maar het is niet altijd even makkelijk. De drukke leefstijl heeft voor veel vrouwen gevolgen voor hun lichaam én humeur. Het zorgt voor stress, schommelende bloedsuikerspiegels en hormonen die de horlepiep dansen. Daar kun je zelf veel aan doen, maar wat? Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur geeft de antwoorden in het boek Krachtvoer voor vrouwen waarin staat hoe het alle vrouwen in Nederland wel kan lukken. Een boek voor meer energie, minder stress, een beter humeur en rustige hormonen.

De auteur Hetty Crèvecoeur is gezondheidsdeskundige en heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Ze is bekend van haar blogs voor A.Vogel en is met regelmaat als gezondheidsexpert te zien in het programma Koffietijd. Krachtvoer voor vrouwen is haar debuut, een boek waarin ze op een herkenbare, informatieve maar vooral humoristische wijze laat zien hoe het vrouwenlichaam werkt, hoe je je gezondheid en uiterlijk een natuurlijke boost geeft en hoe je je staande houdt in het bombardement van ideaalplaatjes via social media. Het toegankelijke boek is bovenal een statement, of zoals Hetty Crèvecoeur het zelf zegt in haar boek: Power to the pussy!