Marketingwebsite Praktijkinfo

Vorige maand heeft MixCom Online de marketingwebsite voor PraktijkInfo opgeleverd. De nieuwe marketingwebsite is volledig responsive en het merk Praktijkinfo is van een nieuwe uitstraling voorzien, inclusief een nieuw beeldmerk.

De marketingwebsite is onderdeel van www.praktijkinfo.nl, een merk van Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media. Met dit platform hebben ruim 2.000 praktijken in de afgelopen jaren een eigen praktijkwebsite gebouwd.

Het ontwikkelen van multisiteplatforms is al bijna 15 jaar één van de specialismen van MixCom Online. Bijzonder is dat de doelgroep, in dit geval de medisch professionals, bij het maken hun website de mogelijkheid hebben om verschillende modules te gebruiken. De laatst opgeleverde module is een narrowcastingsysteem waarmee beeldschermen in de wachtkamer kunnen worden aangestuurd. De marketingwebsite is gericht op potentiële gebruikers van het systeem: onder andere huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten, tandartsen, logopedisten en pedicures.