arrow

MC Groep

Opdracht en vraagstelling

MC Groep, van zorgondernemer Loek Winter, is gespecialiseerd in het succesvol doorstarten van ziekenhuizen. In 2010 werden de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord overgenomen, in 2014 volgde het Slotervaartziekenhuis. Doordat de website hopeloos verouderd was (design en techniek), was daar een enorme inhaalslag voor nodig. MixCom heeft in eerste instantie een visie ontwikkeld over de wijze waarop de MC Groep zich online zou kunnen presenteren. Op basis hiervan zijn plannen gemaakt voor meerdere websites, die zijn gericht op de verschillende doelgroepen en locaties van de ziekenhuizen.

Aanpak

De verschillende websites zijn vervolgens opgezet vanuit één CMS: een Drupal multisite platform. Hiermee kan de content makkelijk worden gedeeld met de websites onderling indien nodig. Er kunnen ook pagina’s worden aangemaakt die slecht op één van de websites zichtbaar zijn.

Website optimalisatie

We hebben MC Groep daarnaast ondersteund met zoekmachine-optimalisatie (SEO) en hebben medio 2014 de aandoeningendossiers voor ze ontwikkeld. Waarbij relevante informatie over een aandoening, zoals overgewicht, bij elkaar en overzichtelijk gepresenteerd wordt. Zo wordt er achtergrondinformatie en uitleg over de procedure vermeld, de nazorg en ervaringen van andere patiënten en weet de patiënt direct met welk team hij/zij te maken krijgt.

Werkzaamheden

  • Design
  • Drupal CMS multisite platform
  • Responsive
  • Nieuwsbrief
  • SEO
  • Advies
  • Onderhoud

Resultaat

» www.mcgroep.com
» www.mczuiderzee.com
» www.mcemmeloord.com
» www.mcdronten.com
» www.mcslotervaart.com

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.