Medisch Spectrum Twente – crossmediale aanbod

Wanneer iemand mij vraagt om in één zin te vertellen wat MixCom doet, schraap ik mijn keel, haal ik diep adem en zeg dan: MixCom ontwerpt, programmeert, bouwt, schrijft, fotografeert en filmt, het liefst allemaal tegelijk.

Dat laatste lijkt nogal veelomvattend, maar gebeurt steeds vaker. Crossmediale toepassingen hebben doorgaans meer effect en bereik dan enkelvoudige. Het project dat wij voor de Publieksacademie van Medisch Spectrum Twente (MST) mochten uitvoeren is daarvan een fantastisch voorbeeld. De academie wil belangstellenden verder kennis laten maken met het ziekenhuis en de specialistische zorg die er geboden wordt. MixCom ontwikkelde hiervoor de content, die in print en digitale vorm verspreid kon worden via de kanalen van MST en via onze eigen gezondheidsportals en tijdschriften.

Het resultaat was het tijdschrift Haperende hersenen, dat in print en online-versie verscheen. Van het openbare college, waar de ziekte van Parkinson en het krijgen van een beroerte (CVA) centraal stonden en waar maar liefst 200 mensen op af waren gekomen, maakte MixCom een promotievideo.

Het magazine is ook digitaal beschikbaar: klik hier.