arrow

Nieuwsbriefspecial Lekker Gezond

Voeding is hot!

Groene smoothies – hot or not? Afvallen – met een dieet of met gezond verstand? Iedereen wil lekker eten, gezond eten en goed voor zijn lichaam zorgen. Om die reden startten MixCom Publish in maart met de nieuwsbrief Lekker Gezond. En gezond eten scoort! In drie maanden tijd heeft Lekker Gezond 4.167 abonnees, is de openingsrate ruim 60 procent en zijn er bijzondere initiatieven ontwikkeld vanuit deze nieuwsbrief.

Lekker Gezond is een nieuwsbriefspecial; alleen mensen die meer willen weten over smakelijk eten met een inhoudelijke bite abonneren zich hierop. De nieuwsbrief is gratis en wordt gemaakt door schrijvers van gezondNU. Genoeg redactionele know how over hoe voeding werkt op lichaam en geest.

Verder dan de eettrends

Lekker Gezond schrijft over actuele vraagstukken in het domein lekker eten; hoe eet ik zonder gluten? Moet ik op dieet? Lekker Gezond signaleert trends (Rens Kroes!) en geeft advies (voedselallergie?). Ook heeft deze nieuwsbrief een extra verdieping; het legt de link tussen goede voeding en een fit lichaam. Ook de recepten van ZTRDG ontbreken niet, er zijn specifieke winacties en bijzondere advertenties.

Lekker GezondNieuwsbrief scoort met openingsrate van 60 procent

De nieuwsbrief ging alles behalve rustig van start. De inschrijvingen rezen vanaf dag één de pan uit! Er was zoveel animo voor deze special interest nieuwsbrief dat we besloten de nieuwsbrief elke maand te versturen. En al dat geschrijf is niet voor niets; de openingsrate is ruim 60 procent. Scoort voeding? Jazeker! Maar vooral als die voeding ook lekker en gezond is!

Benieuwd naar deze nieuwsbrief?

Inschrijven is gratis en kan via www.gezondnu.nl/lekkergezond

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.