arrow

Persoonlijke videocard

Verras uw klant met een persoonlijke videocard

Hoe valt de presentatie van een nieuw product op in een enorme berg post? Een mailing? Een cadeautje? Het kan véél effectiever! Met een videocard stuurt u een persoonlijk ontworpen jewelcase met LCD scherm die uw boodschap afspeelt. Direct als de kaart wordt geopend, start de video met afspelen. Deze originele manier verrast de ontvanger met beeld en geluid. Aandacht gegarandeerd!

Introductie videocard Palmolive en Sanex

Afgelopen maand ontwikkelde MixCom Design een mailing voor Colgate Palmolive die wordt verzonden naar de retailers. De mailing had als doel extra aandacht te genereren aan de start van twee grote personal care introducties voor Palmolive en Sanex.

De kaart kan gebruikt worden voor een productintroductie, instructievideo, bedrijfspresentatie of animatie. Alle soorten van video kunt u afspelen. Zo bereikt u uw doelgroep op een unieke manier.

Unieke vormgeving per card

Voor Palmolive Aroma Sensations en Sanex Advanced is een videocard ontwikkeld met een opvallende productvideo om het product in de markt te zetten. Beide kaarten hebben een eigen vormgeving. Aan de binnenzijde van de kaart zijn de producten met USP’s weergegeven. De mediacampagne voor deze productintroducties is geschikt voor TV, online en print. Op het LCD scherm wordt de bijbehorende commercial afgespeeld. Op deze manier is er een opvallende informatie videocard bij de retailers op de mat gevallen.

Videocard bestellen bij MixCom Media Group

Wilt u ook graag communiceren met een videocard? De videocards zijn in diverse kaart- en schermformaten te produceren. De drukwerkoplage gaat vanaf vijf exemplaren. Bij elke kaart wordt een oplaadsnoertje meegeleverd om de videospeler op te laden, zodat uw boodschap eindeloos vertoond kan worden. Wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van deze kaarten in uw persoonlijke vormgeving.

Wilt u weten wat MixCom Media Group voor uw communicatie en content kan betekenen? Neem dan contact met ons op via uw vaste contactpersoon of via sales@mixcom.nl

 

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.