arrow

Praktijkinfo.nl – Responsive design

Praktijkinfo.nl is een product van Springer Media en EXED dat huisartsen en andere zorgverleners in staat stelt hun eigen website te onderhouden, en andere unieke online diensten aanbiedt. Al 2.100 zorgverleners hebben een website op basis van Praktijkinfo.

Elke website heeft een eigen inhoud en stijl. Het was daarom een enorme uitdaging om al deze bestaande websites mobiel beschikbaar te maken via een responsive design, zonder de flexibiliteit en variatie kwijt te raken. We hebben een nieuwe vormgeving gemaakt en ingebouwd waarvan de kleuren, fonts, afbeeldingen, menuknoppen en blokken volledig op maat ingericht kunnen worden.

Het is bovendien mogelijk om met één druk op de knop een website om te zetten van de oude naar de nieuwe stijl. Zo past het nieuwe design bij iedere huisstijl van de meer dan 2.100 websites, én bij de websites van nieuwe klanten die zich aanmelden.

» Bekijk het nieuwe responsive design voor de Praktijkinfo gebruikers.

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.