arrow

Windesheim | Parade Magazine

Eind oktober kregen wij de opdracht van Hogeschool Windesheim om een magazine te maken rondom het thema Waarde(n)volle Professionaliteit. Dit is één van de dragende thema’s van het nieuwe onderwijsconcept van Windesheim dat tijdens de Windesheim Parade 2015 werd uitgedragen.

De Windesheim Parade is een evenement wat door studenten en medewerkers van Windesheim op 26 november werd georganiseerd. Met verscheidene activiteiten zoals Windesheimcabaret, muziek van Swunk, workshops en lezingen door Gert Biestra, Freek de Jonge, Hans Vermaak en Kees Boele. Het Parade Magazine werd speciaal voor dit evenement gemaakt. Het is dan ook een eenmalig magazine, dat het thema Waarde(n)volle Professionaliteit mooi benadrukt.


Thema van het magazine

Het thema waarde(n)volle professionalisering en daarmee het thema van dit magazine, draait vooral om het feit dat je als beroepsbeoefenaar (waarvoor Windesheim-studenten worden opgeleid) regelmatig tegen dilemma’s oplopen waarbij waarden botsen. Tijdens je opleiding moet je leren daarover na te denken, zodat je dit later ook kan toepassen in het werkveld.

Trots op het eindresultaat!

De uitdaging van dit project zat in de totaalrealisatie. We zaten allereerst met een korte deadline en de vormgeving van dit magazine moest binnen een korte tijd ontwikkeld worden. ‘Een kolfje naar de hand van MixCom dus!’ Wij houden tenslotte wel van een uitdaging. Als ervaren magazine makers hebben wij dan ook, met veelvuldig overleg met Windesheim, een geweldige productie af kunnen leveren. In Zwolle zeggen we dan ook: we zijn trots op het eindresultaat! Donderdag 26 november is dit magazine uitgedeeld aan alle bezoekers van de Parade. Wij zijn blij dat wij ons steentje bij hebben kunnen dragen bij het ontwikkelen van dit magazine.

 

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.